MOMENTEEL GEVEN WIJ GEEN DEMONSTRATIES OP ONZE LOCATIE OF ANDERE LOCATIES I.V.M. DE HUIDIGE CORONA MAATREGELEN.

 

OOK ZIJN DE GROTERE BEURZEN IN BINNENLAND EN BUITENLAND GEANNULEERD OF VERSCHOVEN.

 

WILT U ALVAST E.E.A DOORNEMEN VOOR TOEKOMSTIGE MOGELIJKHEDEN OF ONLINE OPTIES BEKIJKEN? MAIL ONS OP MAIL@TEDDIEB.NL

U bent een retailer die naast andere producten ook het merk Cricut verkoopt aan uw klanten. U staat op beurzen of u geeft in uw winkel regelmatig productdemonstraties. Of u signaleert dat uw klanten behoefte hebben aan meer kennis en u wilt ze hierbij ondersteunen.

 

Wij kunnen op uw locatie of beurslocaties demonstraties geven met de Cricut machines en materialen. Wij presenteren het product, geven de uitleg die uw (potentiële) klant nodig heeft en kunnen voor u het verkoopadvies doen. Wij werken vanuit uw naam en zullen uw belangen hierbij altijd behartigen.


Deze demonstraties worden op de aangegeven locatie gegeven door ons. U voorziet ons van lekkere koffie & thee en stelt uw materiaal ter beschikking. Het is echter ook mogelijk dat wij onze machines en apparatuur inzetten in overleg. Wij nemen altijd onze eigen laptop mee om demonstraties te doen. Demonstratie projecten kunnen wij in overleg met u vooraf maken zodat deze aansluiten op uw doelgroep.

 

Omdat demonstraties altijd maatwerk oplossingen zijn maken we hiervoor na overleg altijd een offerte. Neem hiervoor contact met ons op.

 

  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon