Cricut Crafternoon

Op 24-08 is het dan zover, de eerste Nederlandse Cricut Crafternoon! šŸŽ‰


Op de prachtige locatie van Scrapdelight te Linschoten heten wij jullie welkom van 14:00hr tot 16:30hr om samen met ons naar de nieuwste tools te kijken Ć©n een mini workshop te doen met Tamara & Joan.


We lopen samen door Design Space heen, bekijken de machines en al jouw vragen zullen we beantwoorden! Ook horen we graag van jullie wat jullie wensen zijn voor de toekomst van Cricut in Nederland!


Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje en niet alleen dat, je gaat niet met lege handen naar huis! Iedereen krijgt een goed gevulde goodybag mee Ć©n aan het eind van de middag verloten we een prachtige prijs!


Omdat de plaatsen beperkt zijn en wij weten dat er veel mensen willen komen verloten we de kaartjes die nog beschikbaar zijn. Dus, wil jij er op 24-8 bij zijn?


Meld je dan nu aan op onze facebook pagina the cricut ambassadors & laat ons weten in de reactie op onze post dat je er graag bij bent! In de komende dagen zullen wij de gelukkige winnaars trekken (1 kaartje per persoon) en deze persoonlijk berichten!
Tot dan!
Ā© 2020 by Teddie B. 

  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon