Nieuwe tools voor de Maker

Zo, de nieuwe tools zijn nu ook beschikbaar in Nederland!De afgelopen weken heb ik er al mee kunnen werken en jongens jongens, wat is het toch een voorrecht om met de materialen van Cricut te kunnen werken!


De tools zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en voegen iets toe aan de manier van werken. Steeds meer en meer hobby’s van papier tot hout vinden een thuis in 1 machine! Persoonlijk blijf ik mezelf verbazen!


De graveer tool, nummer 41, is tot nu toe met stip mijn favoriet, ik had nooit verwacht dat je met zoveel gemak iets zou kunnen graveren, er gaat een wereld voor me open.


De ideeën om dingen te maken buitelen door mijn hoofd, ik moet ze gewoon opschrijven zodat ik ze ook met jullie kan delen! Nu alleen nog meer tijd zien te vinden om al deze dingen te doen! Kennen jullie dat probleem? Teveel ideeën en te weinig tijd? Als iemand daar nog goede oplossingen voor heeft..ik hou me aanbevolen!


Volgende punt op mijn to do lijst is het voorbereiden van een aantal leuke events de komende maanden, ze zijn nog even geheim maar een klein tipje van de sluier...ze hebben te maken met Cricut en jíj kunt erbij zijn...


Hou de posts hier en op social media in de gaten!


Tot snel!

© 2020 by Teddie B. 

  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon